Blog > Fyzická ostraha objektů Praha, Brno...

Poptat fyzickou ostrahu >

Fyzická ostraha objektů Praha, Brno...

Doma se každý cítí nejlíp. Proč to tak je? Faktorů může být hned několik. Jedním z nich i pocit bezpečí. V některých lokalitách není potřeba mít žádné zabezpečovací systémy a stejně je doma bezpečno. Jinde to bohužel tak jednoduché není. Zkrátka zabezpečení objektů, ať už bytových, nebo komerčních, je někdy potřeba.

Existuje spousta podob zabezpečení objektů. Nejčastěji lidé využívají takzvané pasivní bezpečnostní prvky. Mezi takové se řadí například kvalitní bezpečnostní vstupní dveře s těžko dobyvatelným zámkem, kamerové systémy u vchodů do objektů nebo elektronické zabezpečovací systémy uvnitř objektu.

Obecně lze říct, že každý bezpečnostní prvek je malé plus. Pokud zloděj uvidí, že je objekt střežen, pravděpodobně se krádežím v této lokalitě vyhne. A jestli ho to neodradí, prohloupí. Jednak bude jeho čin nahrán na kamerový systém, díky kterému bude moct být dopaden policií, a za druhé mu bude v cestě stát spousta překážek.

Moderní zabezpečovací systémy totiž dokážou divy. Klient může sledovat svůj objekt skrze kameru odkudkoliv, takže může pachatele v čas odhalit a zareagovat.

Samozřejmě najdou se i lidé, kteří nesedí stále u monitoru, ale přesto by měli rádi jistotu, že je jejich objekt v bezpečí. V takovém případě se mohou spolehnout na celou řadu čidel, senzorů a detektorů, které zaznamenají všechny možné typy nežádoucích aktivit. Čidla, senzory a detektory mohou zaznamenat pohyb, tříštění skla, otevření dveří, zaplavení, požár a mnoho dalšího.

V takovém případě se pasivní zabezpečení domu projeví tak, jak je nastaveno. Ústředna může spustit sirénu, varovat majitele pomocí SMS nebo MMS, případně majiteli i zavolat. Stejně tak může ústředna kontaktovat pracovníka bezpečnostní služby na pultu centrální ochrany.

Pasivní ochrana má ještě další výhody. Pokud zkombinujete více prvků, je možné vytvořit chytrou síť, která nejen, že chrání před nezvanými hosty, ale také vám může usnadnit život. Skrze chytrou síť je možné ovládat elektrospotřebiče, žaluzie, osvětlení, vrata, branky, topení, klimatizaci a další. A to vše samozřejmě i na dálku.

Možná si říkáte, je to fajn, ale stejně té ostraze objektů něco chybí. A je to pravda. Pasivní zabezpečení je dobrá věc. V mnoha případech zamezí pachateli v trestném činu. Bohužel se však jedná, jak už z názvu vyplývá, o pasivní ochranu. Někdy se však více vyplatí zkombinovat pasivní zabezpečení s aktivní ostrahou, kterou mohou zajistit například profesionálové z bezpečnostních agentur.

Fyzická ostraha bytových i komerčních prostor je důležitá zejména v lokacích, kde je zvýšená kriminalita. Ne nadarmo, tuto službu využívají zejména v Praze a Brně.

Často fyzickou ochranu využívají také lidé v době dovolených. Když dům zůstane neobydlený, byť i na krátký čas, je to přímo lákadlo pro zloděje. V takovém případě se rozhodně vyplatí využít služeb bezpečnostní agentury, abyste si mohli v klidu užít dovolené.

Způsob ochrany záleží na vzájemné dohodě mezi klientem a bezpečnostní agenturou. Možností je hned několik. Jednou z alternativ je například pochůzková činnost, dále fyzická ostraha, nebo dálkové elektronické bezpečnostní systémy a kamerové systémy. Často je možné využít i takové služby, že zaměstnanec bezpečnostní agentury bude po určitou dobu vykonávat práci domovníka nebo recepčního. Zkrátka záleží na domluvě.

Pokud se rozhodnete pro naši fyzickou ostrahu objektů v Praze, Brně… můžete se spolehnout na skvělé služby. Patří mezi ně ostraha administrativních, komerčních a průmyslových objektů, ochrana soukromých objektů, fyzická ochrana osob, dálková elektronická ostraha, kamerové systémy, PCO – pult centrální ochrany, pořadatelské služby atd.

Fyzická ostraha objektů v praxi

Bezpečnost především. Zkrátka TOP Security zajišťuje fyzickou ostrahu objektů. Pod tím si můžete představit profesionální dohled na bezpečnost hlídaného objektu.

Je možné se domluvit na různém pojetí. Pracovníci bezpečnostní agentury mohou provádět dohled v předem určenou dobu, formou nepravidelných pochůzek, ale i kontrolovat objekt nepřetržitě ve směnách po 24h denně. Vše záleží na finančních možnostech a na samotné potřebě zákazníka.

Pokud si nejste jisti, jak zabezpečit váš objekt, nezoufejte. Naše společnost nabízí bezpečnostní audit a následný návrh ochrany v rámci zakázky zdarma. Ochranu je možné zajistit po celé České republice, protože tak velkou působnost máme. Mezi další výhody patří i to, že máme vlastní vývojové centrum, vlastní PCO a mnoho dalšího.

Připravíme na míru zabezpečení pro bytové, průmyslové i firemní objekty. Zkušenosti máme také s hlídáním obchodních center, hotelů, bytových komplexů. Zkrátka, ochráníme každý objekt. A to v Praze, Brně, i kdekoliv jinde v České republice.

Myslíme opravdu na všechno. Zajistíme fyzickou ochranu objektů a to vše s grácií. Pokud je to nutné, tak zaměstnanci bezpečnostní agentury mohou plnit funkce recepční služby, vrátného, zajistit fyzickou ostrahu u vstupu do objektu, ale také evidovat přijíždějící a odjíždějící vozidla. Vždy však klademe důraz na to, aby pracovníci ostrahy reprezentovali klienta co nejlépe.

Jsme si totiž vědomi, že pracovníci ostrahy a recepční jsou většinou první osoby, se kterými se návštěvník vašich prostor setká. Proto by měli zanechat dobrý první dojem. K tomu pomáhá profesionální přístup a reprezentativní vzhled.

V nabídce služeb však máme daleko více položek. Naši zaměstnanci se mohou postarat například o fyzickou ostrahu objektů se cvičeným psem, základní protipožární dohled, nebo mohou zajistit pravidelné kontrolní pochůzky areálem. Služeb nabízíme spousty, proto jsme je vypsaly do následujících bodů pro lepší přehlednost.

·         Fyzická ostraha u vstupu do objektu

·         Vrátné či recepční služby

·         Evidence a kontrola vjíždějících a vyjíždějících vozidel

·         Zamezení vstupu do objektu s nepovolenými předměty

·         Zamezení vstupu do objektu neoprávněným osobám

·         Fyzická ostraha uvnitř objektu

·         Pravidelné kontrolní pochůzky areálem

·         Fyzická ostraha objektů se cvičeným psem

·         Ozbrojená ostraha

·         Předcházení rizikovým situacím

·         Zamezení krádeží či ničení majetku

·         Monitoring bezpečnostních kamer

·         Kontrola oplocení, uzavření a uzamčení prostor

·         Kontrola neporušenosti zámků, mříží a oken

·         Základní protipožární dohled

·         Okamžité informování záchranných a bezpečnostních složek

·         A mnoho dalšího…

Naše služby v oblasti komerční bezpečnosti jsou zkrátka komplexní, efektivní a spolehlivé. Všichni naši zaměstnanci jsou perfektně vyškolení profesionálové, takže dokáží vždy adekvátně zareagovat. Nehledě na to, že klademe důraz na výbornou reprezentaci.

K ochraně objektů a osob používáme nejmodernější techniku a vybavení, díky tomu patříme ke špičce v oblasti komerční bezpečnosti.

Pro každého připravíme adekvátní zabezpečení na míru a to vše za velice příznivé ceny.


23.09. 2016 10:29

Další články z našeho blogu

Moderní zabezpečení TOP Security -

Svěřte revize EPS do rukou odborníků

Elektronická požární signalizace tvoří důležitou součást protipožární ochrany objektů. Aby EPS plnila svůj účel, je nutné provádět její pravidelné revize. EPS spadá pod vyhrazená požární bezpečnostní zařízení varující před vznikem požáru. Jejich provoz je dán výrobcem, ale údržbu a revize stanovuje vyhláška 246/2001 Sb, ... celý článek >

Moderní zabezpečení TOP Security -

Jak využít nejmodernější technologie k nepřetržité ochraně svého domova?

„Osmatřicetiletý muž se večer vloupal do rodinného domu. Ukradl předměty v hodnotě 50 000 Kč.“ „V noci na Jičínsku došlo ke krádeži zahradní techniky za 80 000 Kč.“ „Do bytu se vloupal neznámý pachatel a způsobil škodu přes 100 000 Kč.“ Jsou vám tyto věty povědomé? Ještě aby ne, když je v televizi slýcháme dnes ... celý článek >

Moderní zabezpečení TOP Security -

Mobilní turnikety – ideální zabezpečení vstupu na stavbu

Každé staveniště je potenciálně nebezpečné. V případě, že by se do areálu stavby dostala cizí osoba a zranila se, měl by zhotovitel stavby obrovský problém. Základní požadavky na zajištění staveniště stanovuje nařízení vlády č. 591/2006 Sb. Kvalitní zabezpečení vstupu na stavbu je nezbytné i z jiného důvodu. Na staveništích se obvykle ... celý článek >

Moderní zabezpečení TOP Security -

Jak ušetřit při sjednání pojištění nemovitosti a domácnosti pomocí zabezpečovacích zařízení?

Kdo nic nemá, nic neztratí. Ostatní musí počítat s potenciálním rizikem a důkladně se na něj připravit. Jak na to? Existují v zásadě dvě základní možnosti. Mít našetřeno dostatek peněz, aby vás případná ztráta majetku existenčně neohrozila, ... celý článek >

Nezávazná poptávka

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami.

Odesílatel poskytuje dobrovolně údaje uvedené v tomto formuláři společnosti ALARMOVÉ SYSTÉMY CZ s.r.o. Právo přístupu k osobním údajům, jakož i ostatní práva, jsou stanovená zákonem č. 101/2000 Sb (§12, § 21). Zpětně Vás budeme kontaktovat telefonicky, případně na uvedenou e-mailovou adresu. Pouze v nutných případech zašleme odpověď klasickou poštou.

Zabezpečovací systémy - zabezpečíme dům, byt, chatu i prodejnu

Zabezpečení domu

Prvotřídní zabezpečení domu za přijatelné ceny. Alarmy, pohybová čidla, protipožární hlásiče atd.

Více informací

Zabezpečení bytu

Kvalitní zabezpečení bytu od 17200,- Kč. Alarmy, pohybová čidla, protipožární hlásiče atd.

Více informací

Zabezpečení chaty

Zabezpečte svou chatu proti zlodějům. Pohobová čidla, alarmy, bezpečnostní kamery atd.

Více informací

Zabezpečení firmy

Profesionální zabezpečení firmy proti zlodějům, vodě i požáru. Alarmy, kamery, požární hlásiče..

Více informací

Zabezpečení objektů

Spolehlivé a účinné zabezpečení prodejny, skladu, restaurace, stavby a dalších objektů.

Více informací