Blog > Pronájem elektronických zabezpečovacích systémů (EZS)

Pronájem elektronických zabezpečovacích systémů (EZS)

Výhody stálého zabezpečení pomocí elektronického systému není třeba zdlouhavě vysvětlovat. Kvalitní EZS (elektronický zabezpečovací systém) efektivně ohlídá váš dům i majetek a vy tak můžete klidně spát. Jak ale vyřešit situaci, kdy EZS ještě nemáte a chystáte se na určitou dobu dům opustit – a vystavit ho riziku vykradení? Řešení je překvapivě snadné: pronájem!

Pronajměte si elektronický zabezpečovací systém od nás!

Služba „Pronájem EZS“ představuje způsob jak snadno a levně zařídit krátkodobé zabezpečení objektů či majetku. Běžně se využívá např. v těchto situacích:

·        Zabezpečení stavby/rozestavěného objektu

·        Zabezpečení při rekonstrukci

·        Zabezpečení skládky materiálu

·        Zabezpečení objektu po mimořádné události (povodeň, požár, atd.)

·        Zabezpečení objektu, domu při krátkodobé či nečekané nepřítomnosti

·        Zabezpečení mobilních či krátkodobých staveb (firemní prezentace, venkovní výstava, atd.)

·        Kdykoliv, pokud by se vám z nějakého důvodu nevyplatilo si EZS zakoupit

Co všechno pronájem EZS obsahuje?

Vzhledem k tomu, že každý zájemce o pronájem elektronických zabezpečovacích systémů může mít rozdílné požadavky, máme k dispozici stavebnicový systém, který lze poskládat tzv. na míru. Základem sestavy je sofistikovaná ústředna, která je mozkem celého EZS. Je vybavena GSM modulem, který vám umožní dálkové ovládání a neustálý přehled, ať už budete kdekoliv. K ústředně pak připojíme různé další prvky (čidla pohybu, magnetické kontakty, detektory tříštění skla, monitorovací čidla na CO2, zaplavení vodou, atd.).

Jak probíhá pronájem EZS?

Vše nechte na nás. Systém k vám přivezeme, nainstalujeme a zprovozníme. Můžete si vybrat 2 modely střežení – autonomní systém, nebo dohled pultu centrální ochrany (PCO). V první variantě se o střežení stará samotný systém EZS – jeho ústředna a čidla. V případě narušení informuje majitele či další osoby pomocí SMS. Dohled PCO znamená, že zprávu o poplachu obdrží také dohledové pracoviště, které na místo vyšle zásahovou jednotku, která provede kontrolu či nápravu.

Kamerám nic neunikne

Pronájem elektronického zabezpečovacího systému lze doplnit také o dočasnou instalaci kamer s napojením na internet. Můžete se tak odkudkoliv podívat, co se v objektu děje. A díky záznamu získáte také velmi užitečný důkazní materiál.

Obraťte se na nás pro řešení na míru

Obraťte se na nás a my pro vás vytvoříme účinný návrh krátkodobého zajištění různých objektů – např. domů (včetně rozestavěných), staveb, skladišť, skládek materiálu, venkovních instalací atd. Vyslechneme vaše požadavky a podle toho vybereme vhodné zabezpečovací prvky (čidla pohybu, detektory otevření dveří, detektory rozbití skla, sirény, infrazávory, atd.). Vy se pak budete moci v klidu věnovat vašim záležitostem bez starostí o bezpečnost vašeho majetku.

Kolik za pronájem zaplatím?

Základní zabezpečovací sada obsahuje ústřednu a 3 pohybová čidla. Cena za využití dalších prvků a doprava mimo Prahu se stanovuje na základě individuální kalkulace. Ceny jsou včetně DPH 21 %. 

Instalace a deinstalace základní sady > 2200,- Kč

Autonomní režim střežení > 120,- Kč/den

Střežení za dohledu PCO > 180,- Kč/den

Výjezd zásahového vozidla > 550,- Kč/den

Doprava po Praze > 500,- Kč

Vratná záloha > 7000,- Kč


25.12. 2015 16:01

Další články z našeho blogu

Moderní zabezpečení TOP Security -

Svěřte revize EPS do rukou odborníků

Elektronická požární signalizace tvoří důležitou součást protipožární ochrany objektů. Aby EPS plnila svůj účel, je nutné provádět její pravidelné revize. EPS spadá pod vyhrazená požární bezpečnostní zařízení varující před vznikem požáru. Jejich provoz je dán výrobcem, ale údržbu a revize stanovuje vyhláška 246/2001 Sb, ... celý článek >

Moderní zabezpečení TOP Security -

Jak využít nejmodernější technologie k nepřetržité ochraně svého domova?

„Osmatřicetiletý muž se večer vloupal do rodinného domu. Ukradl předměty v hodnotě 50 000 Kč.“ „V noci na Jičínsku došlo ke krádeži zahradní techniky za 80 000 Kč.“ „Do bytu se vloupal neznámý pachatel a způsobil škodu přes 100 000 Kč.“ Jsou vám tyto věty povědomé? Ještě aby ne, když je v televizi slýcháme dnes ... celý článek >

Moderní zabezpečení TOP Security -

Mobilní turnikety – ideální zabezpečení vstupu na stavbu

Každé staveniště je potenciálně nebezpečné. V případě, že by se do areálu stavby dostala cizí osoba a zranila se, měl by zhotovitel stavby obrovský problém. Základní požadavky na zajištění staveniště stanovuje nařízení vlády č. 591/2006 Sb. Kvalitní zabezpečení vstupu na stavbu je nezbytné i z jiného důvodu. Na staveništích se obvykle ... celý článek >

Moderní zabezpečení TOP Security -

Jak ušetřit při sjednání pojištění nemovitosti a domácnosti pomocí zabezpečovacích zařízení?

Kdo nic nemá, nic neztratí. Ostatní musí počítat s potenciálním rizikem a důkladně se na něj připravit. Jak na to? Existují v zásadě dvě základní možnosti. Mít našetřeno dostatek peněz, aby vás případná ztráta majetku existenčně neohrozila, ... celý článek >

Nezávazná poptávka

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami.

Odesílatel poskytuje dobrovolně údaje uvedené v tomto formuláři společnosti ALARMOVÉ SYSTÉMY CZ s.r.o. Právo přístupu k osobním údajům, jakož i ostatní práva, jsou stanovená zákonem č. 101/2000 Sb (§12, § 21). Zpětně Vás budeme kontaktovat telefonicky, případně na uvedenou e-mailovou adresu. Pouze v nutných případech zašleme odpověď klasickou poštou.

Zabezpečovací systémy - zabezpečíme dům, byt, chatu i prodejnu

Zabezpečení domu

Prvotřídní zabezpečení domu za přijatelné ceny. Alarmy, pohybová čidla, protipožární hlásiče atd.

Více informací

Zabezpečení bytu

Kvalitní zabezpečení bytu od 17200,- Kč. Alarmy, pohybová čidla, protipožární hlásiče atd.

Více informací

Zabezpečení chaty

Zabezpečte svou chatu proti zlodějům. Pohobová čidla, alarmy, bezpečnostní kamery atd.

Více informací

Zabezpečení firmy

Profesionální zabezpečení firmy proti zlodějům, vodě i požáru. Alarmy, kamery, požární hlásiče..

Více informací

Zabezpečení objektů

Spolehlivé a účinné zabezpečení prodejny, skladu, restaurace, stavby a dalších objektů.

Více informací