Blog > Bezpečnostní systém JABLOTRON 100

Bezpečnostní systém JABLOTRON 100

Jak si ochránit svůj majetek, byt, kancelářské prostory, sklady, dílny anebo obchody? Revoluční řešení přináší bezpečnostní systém JABLOTRON 100. Zastane ochranu proti napadení, požáru a dokonce se postará o funkci inteligentního řešení domu. Zabezpečte svůj majetek a zajistěte si tak klidný spánek moderně a jednoduše!

Oceníte nadčasové domovní automatizace

Chytrý JABLOTRON 100 dokáže ovládat spotřebiče na dálku a řídit topení. Disponuje detektorem na otevření nebo zavření garážových vrat, to vše díky dálkovému ovladači.

Technické parametry potěší

·        Až 120 sběrnicových nebo bezdrátových zón pro přiřazení detektorů, klávesnic a ovladačů, sirén a dalších prvků

·        Až 300 uživatelských kódů

·        Až 15 sekcí

·        Až 32 výstupů, které lze programovat

·        20 vzájemně nezávislých kalendářů

·        SMS reporty ze systému až pro 30 uživatelů

·        SMS a hlasové reporty může používat 15 uživatelů

·        5 volitelných protokolů pro PCO

V ústředně systému je zabudovaný GSM/GPRS/LAN komunikátor. Díky propracovanému systému probíhá hlasová, SMS nebo GPRS komunikace s koncovými uživateli či středisky PCO (Pulty centralizované ochrany). Dominuje 1GB velkou paměťovou kartu pro uložení dat, vkládáním hlasových zpráv, ukládáním snímků, apod.

Výhody bezpečnostního systému

Snadné ovládání – zapomeňte na problémy s obsluhou JABLOTRON 100. Jeho ovládání zvládne i technicky nezdatný uživatel.

Moderní design – zabezpečení domu nemusí představovat obyčejná krabice na zdi. JABLOTRON 100 byl vytvořen ve spolupráci s designéry, kteří chápou potřeby moderně řešeného domova.

Rychlá instalace – díky bezdrátovému řešení se instalace vyhýbá obloukem náročným stavebním úpravám. Objevte jednoduchost instalace, kterou raději ponechejte v rukách profesionálů. Tým odborníků vám poradí s nejúčinnějším rozmístěním prvků EZS a zodpoví všechny důležité otázky zabezpečení domu.

Velkorysá cena – těšte se na mimořádně příjemnou cenu, která nezatíží váš rodinný rozpočet.

 

Rozličné možnosti využití – klíčovým úkolem JABLOTRON 100 je ochrana proti zlodějům, ale dokáže varovat před požárem anebo únikem plynu. Zajistí i další komfortní funkce, zapínání a vypínání topení či obsluhu garážových vrat.

Systém ovládání na dálku – obsluhu pomocí internetu si ihned zamilujete. Pokud máte po ruce počítač, telefon či tablet, připojíte se k systému kdykoliv a odkudkoliv.

Zabezpečení domu v hlavní roli

Pokud prahnete po pocitu bezpečí a maximální ochraně majetku, nepouštějte se do instalace JABLOTRON 100 sami. Dopřejte si nepřetržitý dohled, který zaručuje v případě poplachu okamžitý zásah. Specialisté naší společnosti Top Security s. r. o. vám bezpečnostní systém profesionálně instalují a zapojí na náš pult centralizované ochrany. Obraťte se na nás, jsme připraveni po celé České republice, momentálně disponujeme sítí 14 poboček. Zabezpečování objektů je pro nás hračka.

 


30.11. 2015 12:31

Další články z našeho blogu

Moderní zabezpečení TOP Security -

Svěřte revize EPS do rukou odborníků

Elektronická požární signalizace tvoří důležitou součást protipožární ochrany objektů. Aby EPS plnila svůj účel, je nutné provádět její pravidelné revize. EPS spadá pod vyhrazená požární bezpečnostní zařízení varující před vznikem požáru. Jejich provoz je dán výrobcem, ale údržbu a revize stanovuje vyhláška 246/2001 Sb, ... celý článek >

Moderní zabezpečení TOP Security -

Jak využít nejmodernější technologie k nepřetržité ochraně svého domova?

„Osmatřicetiletý muž se večer vloupal do rodinného domu. Ukradl předměty v hodnotě 50 000 Kč.“ „V noci na Jičínsku došlo ke krádeži zahradní techniky za 80 000 Kč.“ „Do bytu se vloupal neznámý pachatel a způsobil škodu přes 100 000 Kč.“ Jsou vám tyto věty povědomé? Ještě aby ne, když je v televizi slýcháme dnes ... celý článek >

Moderní zabezpečení TOP Security -

Mobilní turnikety – ideální zabezpečení vstupu na stavbu

Každé staveniště je potenciálně nebezpečné. V případě, že by se do areálu stavby dostala cizí osoba a zranila se, měl by zhotovitel stavby obrovský problém. Základní požadavky na zajištění staveniště stanovuje nařízení vlády č. 591/2006 Sb. Kvalitní zabezpečení vstupu na stavbu je nezbytné i z jiného důvodu. Na staveništích se obvykle ... celý článek >

Moderní zabezpečení TOP Security -

Jak ušetřit při sjednání pojištění nemovitosti a domácnosti pomocí zabezpečovacích zařízení?

Kdo nic nemá, nic neztratí. Ostatní musí počítat s potenciálním rizikem a důkladně se na něj připravit. Jak na to? Existují v zásadě dvě základní možnosti. Mít našetřeno dostatek peněz, aby vás případná ztráta majetku existenčně neohrozila, ... celý článek >

Nezávazná poptávka

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami.

Odesílatel poskytuje dobrovolně údaje uvedené v tomto formuláři společnosti ALARMOVÉ SYSTÉMY CZ s.r.o. Právo přístupu k osobním údajům, jakož i ostatní práva, jsou stanovená zákonem č. 101/2000 Sb (§12, § 21). Zpětně Vás budeme kontaktovat telefonicky, případně na uvedenou e-mailovou adresu. Pouze v nutných případech zašleme odpověď klasickou poštou.

Zabezpečovací systémy - zabezpečíme dům, byt, chatu i prodejnu

Zabezpečení domu

Prvotřídní zabezpečení domu za přijatelné ceny. Alarmy, pohybová čidla, protipožární hlásiče atd.

Více informací

Zabezpečení bytu

Kvalitní zabezpečení bytu od 17200,- Kč. Alarmy, pohybová čidla, protipožární hlásiče atd.

Více informací

Zabezpečení chaty

Zabezpečte svou chatu proti zlodějům. Pohobová čidla, alarmy, bezpečnostní kamery atd.

Více informací

Zabezpečení firmy

Profesionální zabezpečení firmy proti zlodějům, vodě i požáru. Alarmy, kamery, požární hlásiče..

Více informací

Zabezpečení objektů

Spolehlivé a účinné zabezpečení prodejny, skladu, restaurace, stavby a dalších objektů.

Více informací